EXPERIÈNCIES VINDALOO: Sopars Bollywood, temàtics, tallers de cuina

DESEMBRE 2018: DINARS/SOPARS DE NADAL PER GRUPSDIMECRES 31 D'OCTUBRE: SOPAR HALLOWEEN/CASTANYADA
DIJOUS 31 DE MAIG: NIT DE TAPES!

Volem que tastis els nostres plats..pel proper dijous 31 de maig a les 21:30h hem fet una selecció de tapes indies..hi ha 4 grups, tapes a 1€, 4€, 5€ i 6€..tria les que vulguis! Si vols per 15€ pots triar una de cada grup i et convidem a una canyeta!

RESERVES: restaurantvindaloo@gmail.com, al 93 706 96 95 o per WhatsApp al 650 179 839.

DIJOUS 19 D'ABRIL: SOPAR NEPALIDIMECRES 14 DE FEBRER: Sopar del enamorats! Et convidem a una copeta de cava i pappadum! Preu 15 €
DISSABTE 18 DE NOVEMBRE, FESTA DE DIWALI A SABADELL a la Sala Polivalent del Parc del Nord..Vindaloo hi posa el curry!
DIJOUS 5 D'OCTUBRE: SOPAR DE NAVRATRI!

SOPAR BOLLYWOOD: Vols animar el teu sopar amb balls de Bollywood? Si sou un grup i voleu cel.lebrar una ocasió especial informa't sobre el nostre sopar Bollywood..primer ballem nosaltres..i després tu! Gaudeix d'una vetllada diferent amb els teus amics, familia o parella!

SOPARS TEMÀTICS: Fem sopars temàtics de diferents regions de l'India i Nepal..13 € beguda i postre inclòs!

TALLERS DE CUINA HINDÚ: Aprèn a cuinar amb nosaltres! Cuinem, aprenem i..ens ho menjem!
DIWALI & HOLI: Vindaloo cuina per tu ales festes més importants de l'India! La festa de la llum, DIWALI i el HOLI SABADELL, un dels més gran d'Europa, són ja uns clàssics!


CATTERING I CELEBRACIONS: Preparem menjar per diferents esdeveniments. També pots venir a celebrar amb nosaltres el teu aniversari, comiat de solter/a o qualsevol altre celebració! tenim servei de ballarins i de tatuatges de henna!


No hay comentarios:

Publicar un comentario